Home :: Lichaamsverzorging :: Haarkleuring :: Alo? Plus Gel Power permanente kruiden haarkleuring

Alo? Plus Gel Power permanente kruiden haarkleuring

Alo? Plus Gel Power permanente kruiden haarkleuring
100% dekking voor witte en grijze haren. Een natuurlijk haarkleurmiddel zonder schadelijke chemicaliën als ammonia, waterstofperoxide, alcohol of onaangename geuren. Aloë Vera Plus Gel Power bedekt alle normaal witte- of grijze haren zonder schade aan reeds permanente of het meest kwetsbare haar aan te richten. Voor mannen en vrouwen!

De meeste toonaangevende blijvende haarverven bevatten 100% chemicaliën die uw mooie haar ernstig kunnen beschadigen. Aloë Plus Gel Power permanente haarkleuring is een exclusieve en revolutionaire formule die de garantie van een blijvende haarkleur combineert met boven de 91% aan natuurlijke kruiden en kruideningrediënten, die niet alleen voeden en beschermen, maar ook op natuurlijke wijze kleuren en conditioneren. Heel belangrijk daarbij is dat het zo veilig en zachtaardig werkt zonder een spoor van schadelijke ammonia(k), waterstofperoxide, alcohol of onaangename geuren. Indus Valley Gel Power haarkleuring past goed bij grijs haar, bedekt het volledig en geeft beslist een nieuw aanzien. Indus Valley Gel Power haarkleuring is snel en gemakkelijk in het gebruik met een breed pallet aan mooie natuurlijke kleuren die U een goed passend uiterlijk geven wat U verdient. Aloë Henna Gel Power blijvende haarkleuring in slechts 1 behandeling. U kunt nu genieten van mooi en gezond haar met Aloë, Neem, Shikakai, Honing- en Sinaasappelolie. Aloë Plus Gel Power heeft een kruidenbasis zonder ammonia(k) of waterstofperoxide. Aloë Vera Plus Gel Power bedekt alle normaal witte- of grijze haren zonder schade aan reeds permanente of het meest kwetsbare haar aan te richten.

Aloë (Aloe Barbadensis): Bevochtigt en beschermt haar.
Amia (Emblica Officinalis): Verstevigt en voedt haar met vitamineC.
Neem (Azaeichta Indica): Voedt en beschermt haar tegen roos.
Shikakai (Acacia Concinna): Bevochtigt en reinigt, bevordert de haargroei.

Zij maken een rijk en stralend kapsel met langdurige kleur, volume en glans mogelijk. Aloë Plus Gel Power is effectief, zacht, druipt niet en is gebruiksvriendelijk. Aloë Plus Gel Power bevat genoeg voor 2 behandelingen, afhankelijk van uw haarlengte. Aloë Plus Gel Power is dermatologisch getest en bevat FDA toegestane farmaceutisch gecontroleerde ingrediënten van de hoogste cosmetische kwaliteit.

Gebruiksaanwijzing
VOORBEREIDING Ledig het zakje Herbal Haircolour Powder in een niet-metalen (glas of kunststof) mengkom. Voeg daar Aloë Honey Gel aan toe (tot het helftstreepje op de tube). 1 zakje voor schouderlang haar. Roer dit mengsel tot een vloeiende en samenhangende kruidencrème.
TOEPASSING Pak met de hand (in handschoen) kleine bosjes haar en smeer de crème met het kwastje in vanaf de haarwortels naar de puntjes.
NABEHANDELING Laat de crème 30 minuten inwerken en spoel dan het haar grondig uit met stromend water totdat het spoelwater weer helder is. Shamponeer daarna met Aloë After Colour Protective Shampooing Conditioner voor de zogewenste kleurbescherming van je gezonde, sterke en mooie kapsel na elke behandeling.

De verpakking bevat:
• 1 tube Aloë Honey Gel Developer met op de halft een merkstreep voor het geval dat 1 zakje voldoet.
• 2 zakjes Herbal Hair Colour Powder. 1 zakje voor haar tot de schouders en 2 zakjes voor lang vrouwelijk haar. • 1 tube Aloë after colour protective Shampooing conditioner voor kleurbescherming.
• Behandelkwastje
• Een paar handschoenen
• Instructiefolder: lees deze zorgvuldig door vooraleer U begint met kleuren

Kleurenkaart: Zie onderaan.
Details
SKU SKU21016
 
Vitalonga prijs: 15.25
Opties
Kies de gewenste kleur
Hoeveelheid
: *
: *
: *
 
Indus Valley Kleurenkaart
Tamarisk
Girheulit
Basische Tonic 250 ml pH 8.5
Tamarisk Girheulit Basische Tonic 250 ml pH 8.5
€12.95
€18.60
 
Maïs
Optigem 10 ml
Orgon Neusspoelbeker
Maïs Optigem 10 ml Orgon Neusspoelbeker
€8.00
€4.95
 
9 • ORION - Visioenen
Etherische olie Goodnight 11 ml
16 • HILARION - Je plek vinden
9 • ORION - Visioenen Etherische olie Goodnight 11 ml 16 • HILARION - Je plek vinden
€21.60
€4.95
€21.60